Zo kleed jij je beter! 

Er zijn een aantal mensen die elke dag ontzettend veel moeite en aandacht steken in hun outfit, maar voor veel mensen is het iets waar ze maar beperkt aandacht aan besteden. Alhoewel dit geen enkel probleem is kan dit er al snel voor zorgen dat je outfit er ietwat incoherent uitziet. Om dit te verbeteren hoef je helemaal geen uren aandacht hierin te steken: er zijn een paar handige tips die je in acht kunt nemen om al snel veel verbetering te maken. Dit geldt zowel voor de kleding die je al hebt als voor nieuwe kleding die je gaat kopen, bijvoorbeeld een Betty Barclay outfit.

Kleed je naar de situatie 

MIsschien is dit iets wat je onderbewust al doet, maar het kan helpen om er bewust aandacht aan te besteden: de concrete situatie waarop jij je wilt kleden. Waarschijnlijk kleed jij je al anders als je naar je werk gaat dan als je bij een paar vrienden op bezoek gaat, maar er zijn veel verschillende situaties waarin een beetje aandacht je outfit een stuk beter kunt maken. Wanneer blijkt dat je voor een bepaalde situatie niks in de kast hebt hangen is dat een uitstekend moment om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit bij bijvoorbeeld Janse-mode!

Let op de details

De meeste energie gaat vaak in de grote lijnen, zoals kleur en stijl, zitten, maar toch zijn de details minstens even belangrijk. Door je make up net iets anders te doen wanneer je naar een serieus evenement gaat, of door verschillende sieraden voor verschillende situaties te hebben, kun jij er namelijk al vrij makkelijk voor zorgen dat anderen duidelijk zien dat je aandacht aan je uiterlijk hebt besteed. Dit gaat haast nooit onopgemerkt en kan al snel voor een goede indruk zorgen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *